02 януари 2014

Магданозен омлет в чаша

Продукти: /за 2 порции/

4 яйца
4 с.л. прясно мляко
1/2 връзка магданоз
4-5 с.л. натрошено сирене
3 с.л. царевично брашно /или бяло/
сол
1 с.л. масло за намазване на чашките
 





Приготвяне:

Разбиваме яйцата заедно с прясното мляко и добавяме нарязаният на ситно магданоз. След това слагаме натрошеното сирене, брашното и сол на вкус. Намазваме 1 чашки за крем карамел с масло и изсипваме в тях яйчената смес. Можете да изпечете омлета и в керамични купички. Печем на 180 градуса до готовност. /Около 10 минути/...

Сервираме с пресни зеленчуци или сос по желание...