Кокосов крем карамел
Продукти: /за 5 броя/
3 яйца
400 мл. кокосова сметана
1/3 ч.ч. захар + 5 с.л. за карамела
5 с.л. кокосови стърготини
Приготвяне:
3 яйца
400 мл. кокосова сметана
1/3 ч.ч. захар + 5 с.л. за карамела
5 с.л. кокосови стърготини
Приготвяне:
Карамелизираме 5 с.л. захар и разпределяме полученият карамел да дъното на чашките...
В купа разбиваме яйцата, заедно с кокосовата сметана и останалата захар. Добавяме кокосовите стърготини и разбъркваме...
Изсипваме получената смес в чашките...
Подреждаме чашките в тава и сипваме малко вода на дъното ѝ. Печем на 175 градуса до зачервяване. След това слагаме крема в хладилник и го сервираме напълно охладен.
Да Ви е сладко!
Да Ви е сладко!
Коментари
Публикуване на коментар