05 април 2017

Toad in the Hole

Продукти: /за 4-6 порции/

2 яйца
125 гр. брашно
300 мл. прясно мляко
1 с.л. олио
2 с.л. масло
1 ч.л. ситно нарязан розмарин
6 средно големи сурови наденици
1 кубче телешки или пилешки бульон







Приготвяне:

Пускаме фурната да се загрява на 200 градуса.
През това време загряваме тиган с 1 с.л. олио и запичаме надениците от двете страни, докато се зачервят. В голяма купа разбъркваме яйцата, млякото и брашното. В тавичка слагаме 2 с.л. масло и я слагаме във фурната, за да се разтопи маслото. Когато маслото е вече  разтопено, подреждаме надениците в тавата. Аз направих 2 малки тавички с по 3 наденици във всяка. Изсипваме тестото внимателно между надениците и слагаме във фурната за около 30 минути...

Добър апетит! 

Източник на рецептата: Toad in the Hole