Toad in the Hole
Продукти: /за 4-6 порции/
2 яйца
125 гр. брашно
300 мл. прясно мляко
1 с.л. олио
2 с.л. масло
1 ч.л. ситно нарязан розмарин
6 средно големи сурови наденици
1 кубче телешки или пилешки бульон
Приготвяне:
2 яйца
125 гр. брашно
300 мл. прясно мляко
1 с.л. олио
2 с.л. масло
1 ч.л. ситно нарязан розмарин
6 средно големи сурови наденици
1 кубче телешки или пилешки бульон
Приготвяне:
Пускаме фурната да се загрява на 200 градуса.
През това време загряваме тиган с 1 с.л. олио и запичаме надениците от двете страни, докато се зачервят. В голяма купа разбъркваме яйцата, млякото и брашното. В тавичка слагаме 2 с.л. масло и я слагаме във фурната, за да се разтопи маслото. Когато маслото е вече разтопено, подреждаме надениците в тавата. Аз направих 2 малки тавички с по 3 наденици във всяка. Изсипваме тестото внимателно между надениците и слагаме във фурната за около 30 минути...
През това време загряваме тиган с 1 с.л. олио и запичаме надениците от двете страни, докато се зачервят. В голяма купа разбъркваме яйцата, млякото и брашното. В тавичка слагаме 2 с.л. масло и я слагаме във фурната, за да се разтопи маслото. Когато маслото е вече разтопено, подреждаме надениците в тавата. Аз направих 2 малки тавички с по 3 наденици във всяка. Изсипваме тестото внимателно между надениците и слагаме във фурната за около 30 минути...
Добър апетит!
Източник на рецептата: Toad in the Hole
Коментари
Публикуване на коментар